Uslovi koriscenja Seguridad doo Beograd

USLOVI KORIŠĆENJA

OPŠTE ODREDBE


Korišćenjem web sajta spijunski-softveri.com prihvatate ove Uslove korišćenja kao i pravno obavezujući odnos koji se konstituiše između vas kao Korisnika i kompanije Seguridad d.o.o. Beograd, koja je vlasnik ovog web sajta. Prihvatanjem ovih Uslova korišćenja dajete svoj bezuslovni i neopozivi pristanak da ćete se prilikom korišćenja usluge pridržavati ovih Uslova korišćenja.

Sajt pruža raznovrsne sadržaje iz oblasti detektivskih usluga, poligrafa, digitalne forenzike, IT, bezbednosti, saveta vezanih za ličnu i poslovnu bezbednost i ostalih tema u delokrugu detektivske delatnosti. Uređivački tim Sajta će uložiti razumne napore kako bi se na Sajtu našli aktuelni i tačni podaci. Celokupan Sadržaj, koji pored intelektualne svojine uključuje i objavljivanje informacija, mišljenja, analiza, zaključaka, prognoza i projekcija, podložan je izmenama. Kompanija Seguridad d.o.o. Beograd zadržava pravo da u svakom trenutku, po svom izboru izvrši izmenu ili uklanjanje Sadržaja.

KORISNIČKI PRAVNI UGOVOR

Ovi uslovi korišćenja su pravni ugovor između vas i Seguridad doo Beograd (www.spijunski-softveri.com), koji reguliše vašu upotrebu mobilnih ili veb usluga ili mobilnog ili veb softvera („Seguridad Spy“) u vlasništvu, kontrolisanoj ili ponudi Seguridad Spy Servisa.

MOLIMO VAS PROČITAJTE PAŽLJIVO SLEDEĆE ODREDBE I USLOVE USLUGE. KORIŠĆENJEM USLUGA Seguridad Spy, POTVRĐUJETE DA STE PROČITALI, RAZUMELI I SLAŽETE SE DA BUDETE OBAVEZNI ODREDBAMA OVIH USLOVA KORIŠĆENJA. AKO SE NE SLAŽETE SA OVIM USLOVIMA KORIŠĆENJA USLUGE, MOLIMO VAS ODMAH PRESTANITE KORISTITI Seguridad Spy USLUGE.

DOZVOLE ZA LICENCE

Sve Seguridad Spy usluge su vam licencirane i ne prodaju se. Seguridad Spy vam daje ličnu, neekskluzivnu, neprenosivu uslugu i licencu bez podlicence za korišćenje Seguridad Spy usluge samo za ličnu ili internu poslovnu upotrebu. Zadržaćete sva vlasnička prava nad korisničkim podacima koje prenosite na Seguridad Spy radi zaštite podataka.


PRAVNI UGOVOR


Saglasni ste da ćete poštovati sve važeće zakone vaše zemlje u vezi sa korišćenjem Seguridad Spy softvera. Morate da posedujete pametni telefon ili da imate pismenu dozvolu od vlasnika pametnog telefona pre preuzimanja, instaliranja, aktivacije Seguridad Spy softvera na tom telefonu. Korisnik pametnog telefona mora da zna da pregledate njegove lične podatke. Seguridad Spy ne preuzima nikakvu odgovornost ako instalirate, preuzmete i aktivirate Seguridad Spy softver na pametnom telefonu („mobilni telefon“) bez znanja i dozvole njegovog pravnog vlasnika. Saglasni ste da Seguridad Spy nije odgovoran i ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu zloupotrebu ili štetu. Čim preuzmete, instalirate ili aktivirate Seguridad Spy uslugu prihvatate da poštujete sve zakone svoje zemlje i preuzimate svu odgovornost za način na koji koristite Seguridad Spy.

SIGURNOST PODATAKA

Da biste osigurali apsolutnu sigurnost vaših podataka, preporučujemo vam da redovno preuzimate svoje podatke i brišete ih sa svog naloga. Automatski brišemo sve podatke koji su stariji od 90 dana. Ne čuvamo rezervne kopije vaših privatnih podataka, tako da njihovo brisanje čini trajno nedostupnim.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Seguridad Spy softver je dizajniran za etičko praćenje roditelja koji žele da nadgledaju svoju maloletnu decu ili za poslodavce koji žele da prate svoje zaposlene. Kupac Seguridad Spy softvera mora da poseduje pametni telefon ili mora imati pismenu saglasnost svoje dece ili zaposlenih koja im daje dozvolu da nadgledaju pre nego što instaliraju i aktiviraju Seguridad Spy softver na pametnom telefonu. Softver Seguridad Spy se ne sme koristiti za 'Praćenje' ili 'Špijuniranje' bilo koga. Seguridad Spy softver se ne sme koristiti za praćenje pametnog telefona supružnika, devojke, dečka, deteta starijeg od 18 godina bez njihovog pismenog pristanka.

Ako pokušate da koristite Seguridad Spy softver za nadgledanje pametnog telefona koji ne posedujete ili nemate odgovarajuću pismenu saglasnost vlasnika pametnog telefona za to, možda kršite savezne i državne zakone. U tom slučaju ćemo u punoj meri sarađivati sa predstavnicima zakona.

OBRATITE NAM SE SA PUNIM POVERENJEM

LICENCIRANA DETEKTIVSKA AGENCIJA

OTKLONITE SUMNJU SAZNAJTE ISTINU

0

GODINA ISKUSTVA

0

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Seguridad Spy softver Beograd logo

Licencirana detektivska agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije. Obratite nam se sa punim poverenjem.

Facebook Seguridad
Instagram Seguridad
Twitter Seguridad

Seguridad doo Beograd

Sva prava zadržana

SEGURIDAD DOO BEOGRAD

Radno vreme: 09:00 – 20:00

MB: 21116319

PIB: 109038777

Tekući račun: 205-264136-73 Komercijalna banka

dmca_protected Seguridad

Špijunski Softver Spy u Mobilnim Telefonima Špijuniranje Mobilnih Telefona Kako Pratiti Telefon Špijunski Softver Program Aplikacija za Mobilni Telefon Windows Kompjuter PC macOS MacBook Laptop Prisluškivanje Instaliranje Programa u Telefonu Praćenje Razgovora Vibera Iphone Poruka Android Brisanje Instaliranje Cena Cenovnik Licenca Kontakt Iskustva Beograd Novi Sad Niš Kragujevac Pančevo Zaječar Valjevo Leskovac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Srbija