O spijunskim softverima Seguridad

O ŠPIJUNSKIM SOFTVERIMA

Program za prisluškivanje, nadzor i praćenje mobilnih telefona (špijunski softver) je program visoke tehnologije koji omogućava da se precizno locira i u potpunosti prate sva dešavanja na target telefonu, odnosno telefonu na kojem je instaliran ovaj špijunski softver. Aktivnosti target telefona prate se preko kontrolnog panela kojem pristup ima osoba koja prati dešavanja na target telefonu. Kruže priče o špijunskim softverima da je postavljanje na telefon jako teško, međutim sam postupak instalacije nije toliko komplikovan. Sve što bi trebalo osoba da uradi je da prati precizna uputstva oko instalacije.

Instalacija naprednih špijunskih programa u target telefon traje svega od 15 do 30 minuta. Treba istaći da program za prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona (spy softver) ne utiče na rad target telefona. Nemoguće ga je otkriti jednostavnim pregledanjem telefona (ne postoji ikonica aplikacije ili fajl), jer ne postoji ikonica u meniju telefona.


Za rad špijunskog softvera potrebno je da target telefon ima internet konekciju, a osoba koja prati telefon može da izabere u kom režimu će program raditi. U većini slučajeva na raspolaganju su opcije da program radi preko internet mreže mobilnog operatera, zatim samo kada je telefonu dostupna WiFi konekcija ili oboje. Čak i u slučaju kada telefon nema pristup internetu, sve aktivnosti na target telefonu mogu se videti naknadno. To znači da se sva dešavanja na telefonu snimaju i šalju na kontrolni panel osobe čim telefon uhvati internet konekciju.

O ŠPIJUNSKIM SOFTVERIMA - NA KOJI NAČIN SE MOŽE PRATITI (PRISLUŠKIVATI) TELEFON

Postoji više načina na koji neko može pratiti aktivnosti na target telefonu (telefon koji se prati i na koji je instaliran špijunski softver) odnosno više načina na koji se može instalirati spy program - špijunski softver.


Ukoliko osoba koja želi da prati target telefon nije dovoljno „informatički pismena“ i ne snalazi se najbolje sa instaliranjem programa, ona onda može da odnese target telefon u neku od firmi u Beogradu koje se bave pružanjem usluge ugradnje, odnosno instalacije špijunskih softvera u telefon. Cena usluge instalacije softvera se kreće od 200 do 500 eura. Zavisi od vremenskog perioda na koji se koristi i mogućnosti koje pruža špijunski softver. Ova opcija se koristi i kada se želi pokloniti nov telefon osobi kako bi se isti pratio.

O ŠPIJUNSKIM SOFTVERIMA - ŠTA SVE MOŽETE PRATITI POMOĆU ŠPIJUNSKIH SOFTVERA ZA MOBILNI TELEFON

SPY SOFTVER - AUTOMATSKO PRISLUŠKIVANJE SVIH TELEFONSKIH RAZGOVORA

Automatsko prisluškivanje svih telefonskih razgovora (call record) gde se lako po datumu i vremenu mogu pregledati i preslušati svi dolazni i odlazni pozivi. Datum, vreme vrsta i trajanje poziva su jasno obeleženi, kao i broj telefona osobe sa kojom je vršen razgovor. Sve se snima u korisničkom panelu onoga ko prati Vaš telefon i može se bilo kada preslušati ili snimiti audio fajl.

PRAĆENJE DRUŠTVENIH MREŽA (VIBER, WHATSAPP, SKYPE, FACEBOOK I E-MAIL)

Osoba koja prati Vaš telefon dobijaće poruke koje neko šalje Vama i koje Vi šaljete na društvenim mrežama – Viber, WhatsApp, Messenger, kao i E-mail. Za svaku poruku se pamti datum, vreme i broj telefona sa kojim je obavljena prepiska.

LISTA SVIH POZIVA + BLOKADA KONTAKTA

Program za prisluškivanje Vam pruža pristup listi poziva (call log), snima listu sa svim odlaznim, dolaznim i propuštenim pozivima. Za svaki poziv se pamti datum, vreme i broj telefona sa kojim je obavljen razgovor, kao i vreme trajanja poziva. Mogućnost blokade odredjenog kontakta.

UŽIVO SNIMANJE SLIKA/VIDEO/EKRAN

Osoba koja prati Vaš telefon može trenutno pristupiti foto aparatu na Vašem telefonu i napraviti sliku ili video zapis, gde ima opciju biranja prednje ili zadnje kamere. Kada pristupi ovoj opciji, u zavisnosti gde se Vi i Vaš telefon nalazite tada, osoba će slikati ili snimiti video zapis i videti uživo taj prostor gde se Vi nalazite. Ova opcija je korisna samo ukoliko telefon nije u Vašem džepu.

Na koji nacin se moze pratiti telefon

PRAĆENJE SVIH DOLAZNIH I ODLAZNIH PORUKA SMS-MMS, ČETOVI POD ŠIFROM

Osoba koja prati Vaš telefon na kontrolnom panelu može pročitati sve SMS i MMS poruke, čak i one koje odmah obrišete i nisu u telefonu. Dobiće tačno vreme i datum poruka, ko ih je poslao, broj telefona, ime osobe će se ispisati ukoliko je u Vašem imeniku.

SNIMANJE OKOLINE TELEFONA

Zakazano snimanje okoline omogućava da u određeno vreme osoba koja prati Vaš telefon precizira Vaš telefon i on sam započne snimanje okoline u

kojoj se nalazite. Ova opcija se najčešće koristi u slučaju kada osoba koja prati telefon nije u mogućnosti da uživo sluša prostor i okolinu u kojoj se nalazi telefon.

GPS PRAĆENJE TELEFONA

Osoba koja prati Vaš telefon može Vas locirati uz pomoć njega do tačnosti 10 metara, naravno uz pomoć GPS satelita, tornjeva mobilne telefonije i WiFi mreža. Takođe, osoba koja prati Vaš telefon može videti i mrežu Vašeg kretanja na mapi koja je snimljena, kao i vreme kada je telefon, odnosno Vi, boravili na određenoj lokaciji. Da bi ovo uspela osoba koja prati Vaš telefon, na Vašem telefonu mora biti uključena opcija lokacije.

UVID U IMENIK TELEFONA

Osoba koja prati Vaš telefon ima uvid u kompletnu kontakt listu Vašeg telefona (phonebook), što znači da može proveriti i da li ima neki kontakt koji toj osobi nije poznat. Osim uvida u imenik većina spy softvera kao dodatnu opciju ima to da osoba koja prati Vaš telefon može blokirati kontakt koji ne želi da Vas zove.

GALERIJA PHOTO/VIDEO

Osoba koja prati Vaš telefon ima pristup svim slikama i video fajlovima koje ste Vi napravili ili primili na telefonu. Čak i ako ih obrišete, biće dostupne u kontrolnom panelu osobe koja prati Vaš telefon.

SPY SOFTVER KEYLOGGER

Keylogger je napredna opcija koju imaju pojedini spy softveri i ima sposobnost da beleži sve što otkucate na tastaturi uključujući i sve šifre. Pomoću keyloggera, osoba koja prati Vaš telefon može saznati Vaš PIN kod i broj računa u banci, lozinke Vašeg email naloga i naloga na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Skype… i na taj način pristupiti istim.

INTERNET KONTROLA

Internet kontrola omogućava uvid u web stranice koje posećujete (kompletna istorija). Program za prisluškivanje automatski snima sve URL adrese sajtova koje posećujete. Takođe, postoji i opcija da osoba koja prati Vaš telefon može blokirati pristup web stranicama koje posećujete.

Seguridad Spy softver Beograd logo

Još nekoliko reči o našoj aplikaciji za praćenje

Vodeće rešenje za praćenje telefona i roditeljsku kontrolu, koje omogućava roditeljima da vide sve aktivnosti svoje dece na Android telefonima i tabletima, Windows PC i laptopu, Mac desktop i laptop.

0

GODINA ISKUSTVA

0

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Špijunski softver socijalne mreže

ISKUSTVA NAŠIH KORISNIKA:

Utisci Seguridad doo Beograd

“Neverovatne funkcije i brza podrška! Svima od srca preporučujem ovaj program”

Jelena - Beograd

Utisci Seguridad Beograd

“Neizmerno sam vam zahvalan pomogli ste mi da spasim sina od lošeg društva i problema sa kockom”

Dragan - Niš

Seguridad Spy softver Beograd logo

Licencirana detektivska agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije. Obratite nam se sa punim poverenjem.

Facebook Seguridad
Instagram Seguridad
Twitter Seguridad

Seguridad doo Beograd

Sva prava zadržana

SEGURIDAD DOO BEOGRAD

Radno vreme: 09:00 – 20:00

MB: 21116319

PIB: 109038777

Tekući račun: 205-264136-73 Komercijalna banka

dmca_protected Seguridad

Špijunski Softver Spy u Mobilnim Telefonima Špijuniranje Mobilnih Telefona Kako Pratiti Telefon Špijunski Softver Program Aplikacija za Mobilni Telefon Windows Kompjuter PC macOS MacBook Laptop Prisluškivanje Instaliranje Programa u Telefonu Praćenje Razgovora Vibera Iphone Poruka Android Brisanje Instaliranje Cena Cenovnik Licenca Kontakt Iskustva Beograd Novi Sad Niš Kragujevac Pančevo Zaječar Valjevo Leskovac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Srbija