O nama Otkrivanje spijunskih softvera Seguridad

O ŠPIJUNSKIM SOFTVERIMA

Seguridad d.o.o. Beograd

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad doo Beograd je specijalizovana kompanija koja se bavi strategijskim pitanjima bezbednosti kako o postojanju ugroženosti poslovnih subjekata i potrebi uspostavljanja odgovarajućih bezbednosnih mehanizama u privrednim društvima, tako i zaštitom ugroženosti i privatnosti fizičkih lica. Osnovni zadatak naše kompanije je zaštita imovine, lica i poslovanja kompanija, kao i zaštita privatnosti fizičkih lica.

U saradnji sa Detektivskom agencijom Seguridad, koja je deo kompanije Seguridad doo Beograd, nudimo i sve vrste istražnih usluga i uslugu Poligrafskog testiranja lica.

100%

DISKRETNO

1500+

SPY PROVERA TELEFONA

20+

GODINA ISKUSTVA

Kako saznati da li vam neko prisluskuje telefon

Kako otkriti da li Vam neko prisluškuje telefon

SOFTVER ZA PRAĆENJE MOBILNOG TELEFONA

Program za prisluškivanje, praćenje i nadzor mobilnih telefona (špijunski softver) je program visoke tehnologije koji omogućava da se precizno locira i u potpunosti prate sva dešavanja na target telefonu, odnosno telefonu na kojem je instaliran ovaj špijunski softver. Aktivnosti target telefona prate se preko kontrolnog panela kojem pristup ima osoba koja prati dešavanja na target telefonu. Kruže priče o špijunskim softverima da je postavljanje na telefon jako teško, međutim sam postupak instalacije nije toliko komplikovan. Sve što bi trebalo osoba da uradi je da prati precizna uputstva oko instalacije.


Instalacija naprednih špijunskih programa u target telefon traje svega od 5 do 15 minuta. Treba istaći da program za prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona (špijunski softver) ne utiče na rad target telefona. Nemoguće ga je otkriti jednostavnim pregledanjem telefona (ne postoji ikonica aplikacije ili fajl), jer nakon instalacije nestaje iz menija telefona.

Za rad špijunskog softvera potrebno je da target telefon ima internet konekciju, a osoba koja prati telefon može da izabere u kom režimu će program raditi. U većini slučajeva na raspolaganju su opcije da program radi preko internet mreže mobilnog operatera, zatim samo kada je telefonu dostupna WiFi konekcija ili oboje. Čak i u slučaju kada telefon nema pristup internetu, sve aktivnosti na target telefonu mogu se videti naknadno. To znači da se sva dešavanja na telefonu snimaju i šalju na kontrolni panel osobe čim telefon uhvati internet konekciju.

O ŠPIJUNSKIM SOFTVERIMA – NA KOJI NAČIN SE MOŽE PRATITI (PRISLUŠKIVATI) TELEFON

Postoji više načina na koji neko može pratiti aktivnosti na target telefonu (telefon koji se prati i na koji je instaliran špijunski softver) odnosno više načina na koji se može instalirati spy program (špijunski softver).

1. Osoba koja želi da prati target telefon registruje se na neki od web portala koji prodaju spy softvere. Posle toga uplati period za koji želi da prati target telefon (1 mesec, 3 meseca, 1 godina). Link za preuzimanje programa će stići na telefon u sms ili viber poruci. Kada osobi target telefon bude dostupan, jednostavno prosledi poruku sa svog telefona u target telefon i pokrene instalaciju programa. Instalacija traje nekoliko minuta (5-15 minuta). Cena ovih spy softvera je od 50 do 300 eura. Period zakupa i različite mogućnosti koje nudi špijunski softver utiču na cenu.

NA KOJI NACIN SE MOZE PRATITI (PRISLUSKIVATI) TELEFON

2. Ukoliko osoba koja želi da prati target telefon nije dovoljno „informatički pismena“ i ne snalazi se najbolje sa instaliranjem programa, ona onda može da odnese target telefon u neku od firmi u Beogradu koje se bave pružanjem usluge ugradnje, odnosno instalacije špijunskih softvera u telefon. Cena usluge instalacije softvera se kreće od 100 do 500 eura. Zavisi od vremenskog perioda na koji se koristi i mogućnosti koje pruža špijunski softver. Ova opcija se koristi i kada se želi pokloniti nov telefon osobi kako bi se isti pratio.

3. Najnapredniji način praćenja aktivnosti telefona je putem hakovanja istog i postavljanja softvera u telefon. Hakovanje target telefona se vrši tako što se prvo hakuje mobilni operater i to ulaskom hakera na zadnja vrata (back door) operatera, a onda preko SIM kartice u telefon gde se instalira špijunski softver. Znači da bi neko špijunirao target telefon (pratio aktivnosti) dovoljno je da zna broj telefona i kom mobilnom operateru pripada broj, ostalo odrade hakeri. Za ovu uslugu „ubacivanja“ spy softvera hakeri naplaćuju i nekoliko hiljada eura.

GDE I KAKO SE MOGU NABAVITI ŠPIJUNSKI SOFTVERI?

GDE I KAKO SE MOGU NABAVITI SPIJUNSKI SOFTVERI

Kompanije za razvoj spy softvera svoje proizvode namenile su pre svega roditeljima kako bi mogli da prate svoju decu, s kim se druže i na koji način dopisuju. Ali kao i sve drugo i te aplikacije su podložne zloupotrebi. Program za prisluškivanje i praćenje mobilnog telefona (špijunski softver) je apsolutno legalan i može se kupiti i koristiti bez ikakvih posebnih dozvola i uslova. Praćenje mobilnog telefona je moguće kod svih novijih Android i iOS uređaja. Najpoznatiji špijunski programi, najčešće instalirani u target telefone su: XNSPY, Spyzie, SpyFone, mSpy, Trackmyfone i svi se oni preuzimaju sa web stranica ovih kompanija posle uplate licence za korišćenje softvera.

Skoro svi oni nude automatsko snimanje razgovora i listing svih odlaznih i dolaznih poziva, praćenje E-mail, Viber, WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram i sl. Keylogger – praćenje svega što se otkuca na telefonu, uključujući i sve šifre, snimanje SMS i MMS poruka. GPS lociranje target telefona sa istorijom kretanja, istorija pretraživača, uključivanje prednje i zadnje kamere target telefona i gledanje uživo, slušanje i snimanje okruženja target telefona i ostalo. Špijunski softver za praćenje mobilnog telefona radi po principu vremenske licence koja se može produžavati neograničen broj puta. Produženje licence se vrši daljinskim putem bez ponovne instalacije programa u target telefon i fizičkog kontakta sa target telefonom.

O ŠPIJUNSKIM SOFTVERIMA – ŠTA SVE MOŽETE PRATITI POMOĆU ŠPIJUNSKIH SOFTVERA ZA MOBILNI TELEFON

AUTOMATSKO PRISLUŠKIVANJE SVIH TELEFONSKIH RAZGOVORA

Automatsko prisluškivanje svih telefonskih razgovora (call record) gde se lako po datumu i vremenu mogu pregledati i preslušati svi dolazni i odlazni pozivi. Datum, vreme vrsta i trajanje poziva su jasno obeleženi, kao i broj telefona osobe sa kojom je vršen razgovor. Sve se snima u korisničkom panelu onoga ko prati Vaš telefon i može se bilo kada preslušati ili snimiti audio fajl.

PRAĆENJE DRUŠTVENIH MEDIJA (VIBER, WHATSAPP, SKYPE, FACEBOOK I E-MAIL)

Osoba koja prati Vaš telefon dobijaće poruke koje neko šalje Vama i koje Vi šaljete na društvenim mrežama – Viber, WhatsApp, Messenger, kao i E-mail. Za svaku poruku se pamti datum, vreme i broj telefona sa kojim je obavljena prepiska.

PRAĆENJE SVIH DOLAZNIH I ODLAZNIH PORUKA SMS-MMS

Osoba koja prati Vaš telefon na kontrolnom panelu može pročitati sve SMS i MMS poruke, čak i one koje odmah obrišete i nisu u telefonu. Dobiće tačno vreme i datum poruka, ko ih je poslao, broj telefona, ime osobe će se ispisati ukoliko je u Vašem imeniku.

LISTA SVIH POZIVA

Program za prisluškivanje Vam pruža pristup listi poziva (call log), snima listu sa svim odlaznim, dolaznim i propuštenim pozivima. Za svaki poziv se pamti datum, vreme i broj telefona sa kojim je obavljen razgovor, kao i vreme trajanja poziva.

SNIMANJE OKOLINE TELEFONA

Zakazano snimanje okoline omogućava da u određeno vreme osoba koja prati Vaš telefon precizira Vaš telefon i on sam započne snimanje okoline u kojoj se nalazite. Ova opcija se najčešće koristi u slučaju kada osoba koja prati telefon nije u mogućnosti da uživo sluša prostor i okolinu u kojoj se nalazi telefon.

UŽIVO SNIMANJE SLIKA/VIDEO

Osoba koja prati Vaš telefon može trenutno pristupiti foto aparatu na Vašem telefonu i napraviti sliku ili video zapis, gde ima opciju biranja prednje ili zadnje kamere. Kada pristupi ovoj opciji, u zavisnosti gde se Vi i Vaš telefon nalazite tada, osoba će slikati ili snimiti video zapis i videti uživo taj prostor gde se Vi nalazite. Ova opcija je korisna samo ukoliko telefon nije u Vašem džepu.

Seguridad Beograd STA SVE MOZETE PRATITI POMOCU SPIJUNSKIH SOFTVERA ZA MOBILNI TELEFON

GPS PRAĆENJE TELEFONA

Osoba koja prati Vaš telefon može Vas locirati uz pomoć njega do tačnosti 10 metara, naravno uz pomoć GPS satelita, tornjeva mobilne telefonije i WiFi mreža. Takođe, osoba koja prati Vaš telefon može videti i mrežu Vašeg kretanja na mapi koja je snimljena, kao i vreme kada je telefon, odnosno Vi, boravili na određenoj lokaciji. Da bi ovo uspela osoba koja prati Vaš telefon, na Vašem telefonu mora biti uključena opcija lokacije.

UVID U IMENIK TELEFONA

Osoba koja prati Vaš telefon ima uvid u kompletnu kontakt listu Vašeg telefona (phonebook), što znači da može proveriti i da li ima neki kontakt koji toj osobi nije poznat. Osim uvida u imenik većina spy softvera kao dodatnu opciju ima to da osoba koja prati Vaš telefon može blokirati kontakt koji ne želi da Vas zove.

GALERIJA PHOTO/VIDEO

Osoba koja prati Vaš telefon ima pristup svim slikama i video fajlovima koje ste Vi napravili ili primili na telefonu. Čak i ako ih obrišete, biće dostupne u kontrolnom panelu osobe koja prati Vaš telefon.

KEYLOGGER

Keylogger je napredna opcija koju imaju pojedini spy softveri i ima sposobnost da beleži sve što otkucate na tastaturi uključujući i sve šifre. Pomoću keyloggera, osoba koja prati Vaš telefon može saznati Vaš PIN kod i broj računa u banci, lozinke Vašeg email naloga i naloga na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Skype… i na taj način pristupiti istim.

INTERNET KONTROLA

Internet kontrola omogućava uvid u web stranice koje posećujete (kompletna istorija). Program za prisluškivanje automatski snima sve URL adrese sajtova koje posećujete. Takođe, postoji i opcija da osoba koja prati Vaš telefon može blokirati pristup web stranicama koje posećujete.

Detekcija špijunskih softvera Seguridad Beograd

Kako sprečiti prisluškivanje mobilnog telefona?

Sve što želite da saznate o špijunskim softverima

Android i iOS sistemi

Najsavremenije softverske metode veštačke inteligencije

OTKRIVAMO DA LI VAM SE PRISLUŠKUJE TELEFON


Seguridad Anti SPY Seguridad doo Beograd

Jedna od glavnih delatnosti preduzeća za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd je otkrivanje špijunskih softvera u mobilnim telefonima. Obratite nam se sa punim poverenjem.

Kontakt info

Ustanička 204a, Zvezdara 11050 Beograd

Seguridad doo Beograd

Radno vreme: 09:00 – 20:00

MB: 21116319

PIB: 109038777

Tekući račun: 205-264136-73 Komercijalna banka

dmca_protected Seguridad
Otkrivanje Špijunskih Softvera Spy u Mobilnim Telefonima Uklanjanje Špijuniranje Mobilnih Telefona Kako Ukloniti Špijunski Softver Program za Mobilni Telefon Prisluškivanje Provera Znakovi Prisluškivanja Zaštita Mobilnog Telefona od Praćenja Detekcija Hakera Instaliranje Programa u Telefonu Praćenje Razgovora Vibera Iphone Poruka Android Brisanje Instaliranje Simptomi Cena Cenovnik Licenca Kontakt Iskustva Beograd Novi Sad Niš Kragujevac Pančevo Zaječar Valjevo Leskovac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Srbija