O nama Seguridad Beograd

O NAMA - DETEKTIVSKA AGENCIJA

Detektivska agencija - Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad doo Beograd je specijalizovana kompanija koja se bavi strategijskim pitanjima bezbednosti kako o postojanju ugroženosti poslovnih subjekata i potrebi uspostavljanja odgovarajućih bezbednosnih mehanizama u privrednim društvima, tako i zaštitom ugroženosti fizičkih lica. Osnovni zadatak naše kompanije je zaštita imovine, lica i poslovanja kompanija, kao i zaštita fizičkih lica. Seguridad doo Beograd je kompanija osnovana 2015. godine, koja pruža detektivske usluge i rešenja za praćenje zaposlenih i roditeljsku kontrolu za klijente širom Srbije i regiona. Naši klijenti su fizička lica, roditelji i pravna lica, od malih preduzeća do velikih preduzeća u finansijskom i trgovinskom sektoru. Bavimo se širokim spektrom istražnih usluga za fizička i pravna lica, ovo su samo neke od mnogih usluga koje pružamo:

  • Poligrafsko testiranje
  • Forenzika mobilnIh telefona i računara
  • Otkrivanje prisluškivača
  • Vraćanje obrisanih snimaka sa Video nadzora
  • Veštačenje telefona i ostalo.
Seguridad Spy softver za laptop

DETEKTIVSKA AGENCIJA - NAŠA MISIJA

Detektivska agencija Seguridad je licencirana agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije, koja poštuje najviše pravne standarde. Naša misija je da kreiramo pouzdana i sveobuhvatna rešenja za praćenje dece i zaposlenih. Želimo da vam pomognemo da zaštitite svoju decu i obezbedite svoje poslovne tajne i intelektualnu svojinu. Postoje granice kada se obavljaju privatne istrage i važno je da odaberete licenciranu firmu od poverenja koja radi striktno u skladu sa zakonom. Naš profesionalni tim IT forenzičara može vam pomoći da ubrzate ono što je često emocionalno iscrpljujuće i oduzima mnogo vremena, ukoliko sami pokušavate da utvrdite istinu.

SEGURIDAD SPY SOFTVER - NAPOMENA I USLOVI KORIŠĆENJA

Seguridad Spy je špijunski softver za mobilni telefon, tablet, kompjuter (laptop) dizajniran za roditeljsku kontrolu (za decu mlađu od 18 godina) i nadzor zaposlenih ukoliko su telefon, broj i svi podaci u vlasništvu preduzeća. Kupac špijunske aplikacije mora biti vlasnik telefona, tableta ili laptopa i mora imati pismenu saglasnost svoje dece ako su starija od 18 godina. Špijunski softver se može koristiti samo u svrhu etičke kontrole. Samim preuzimanjem, instalacijom i aktivacijom Seguridad Spy softvera na target telefonu, automatski se slažete sa svim uslovima korišćenja. Prihvatate da poštujete sve zakone svoje zemlje i preuzimate svu odgovornost za način na koji koristite Seguridad Spy softver.

Korisnik pametnog telefona mora da zna da pregledate njegove lične podatke. Seguridad doo Beograd ne preuzima nikakvu odgovornost ako instalirate, preuzmete i aktivirate Seguridad Spy softver na pametnom telefonu bez znanja i dozvole njegovog pravnog vlasnika. Saglasni ste da Seguridad Spy nije odgovoran i ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu zloupotrebu ili štetu.

Spy softver za Mac laptop

NAJNOVIJE U PONUDI:

SPY SOFTVER ZA WINDOWS I APPLE MAC LAPTOPOVE

Seguridad Spy softver Beograd logo

DETEKTIVSKA AGENCIJA SEGURIDAD BEOGRAD

ŠPIJUNSKI SOFTVER

Bilo da ste roditelj koji se pita šta dete radi posle škole ili kompanija od više miliona evra koja pokušava da sazna da li je bivši zaposleni krao tajne, kada je u pitanju detektivski posao, unajmite profesionalce. Radimo brzo, efikasno i imamo puno alata na raspolaganju da brzo otklonite sumnje i otkrijete istinu.

Naš Špijunski softver je vodeće rešenje za roditeljsku kontrolu, koje omogućava roditeljima da vide sve aktivnosti svoje dece na Android telefonima i tabletima, Windows PC i laptopu, Mac desktop i laptop.

0

GODINA ISKUSTVA

0

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Seguridad Spy softver Beograd logo

Licencirana detektivska agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije. Obratite nam se sa punim poverenjem.

Facebook Seguridad
Instagram Seguridad
Twitter Seguridad

Seguridad doo Beograd

Sva prava zadržana

SEGURIDAD DOO BEOGRAD

Radno vreme: 09:00 – 20:00

MB: 21116319

PIB: 109038777

Tekući račun: 205-264136-73 Komercijalna banka

dmca_protected Seguridad

Špijunski Softver Spy u Mobilnim Telefonima Špijuniranje Mobilnih Telefona Kako Pratiti Telefon Špijunski Softver Program Aplikacija za Mobilni Telefon Windows Kompjuter PC macOS MacBook Laptop Prisluškivanje Instaliranje Programa u Telefonu Praćenje Razgovora Vibera Iphone Poruka Android Brisanje Instaliranje Cena Cenovnik Licenca Kontakt Iskustva Beograd Novi Sad Niš Kragujevac Pančevo Zaječar Valjevo Leskovac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Srbija