Spy softver - Špijunski softver

SPY SOFTVER - ŠPIJUNSKI SOFTVER ZA PRAĆENJE I PRISLUŠKIVANJE TELEFONA

Spy softver - Špijunski softver za praćenje i prisluškivanje telefona se najčešće koristi za roditeljski nadzor i kontrolu svih aktivnosti dece, za praćenje zaposlenih (gubitak podataka i krađa intelektualne svojine), u slučajevima zaštite od krađe i pravljenja rezervnih kopija podataka na Vašem računaru. Naš Spy softver Vam omogućava da tajno vidite šta Vaša voljena osoba ili zaposleni rade na svom telefonu dok niste prisutni.

Možete dobiti jako bitne odgovore na pitanja poput „S kim provodi vreme van kuće i da li je ponovo preskočio čas?“ ili "Šta su govorili tokom tog telefonskog razgovora?" Zamislite da imate neograničen pristup svim sadržajima njihovog telefona. Imali biste sve činjenice koje su Vam potrebne da potvrdite sumnju. Nakon što je instaliran, Špijunski softver radi u totalno skrivenom režimu i beleži sve informacije koje dolaze i odlaze sa telefona i omogućava Vam da vidite ili slušate te informacije - u bilo koje vreme, na bilo kom mestu - bez obzira gde se nalazite.

Sa preko 60 funkcija, Spy softver - Aplikacija za praćenje dece i prisluškivanje telefona pruža informacije koje nijedna druga špijunska aplikacija za Android ne može - uključujući snimanje poziva + praćenje svih oblika razmene poruka, kao što su SMS, Email i popularne aplikacije za ćaskanje kao što su Snapchat, Facebook, Skype, Instagram, VK, Whatsapp, Viber, Telegram, itd.

SPY SOFTVER POTPUNO NEVIDLJIV ZA KORISNIKA

Saznajte sve šta se dešava na Android telefonima digitalne i audio komunikacije

60+ funkcija za praćenje, više nego bilo koji drugi proizvod

Viber, Whatsapp, Facebook, Instagram, VoIP snimanje poziva i listing

Pristup izbrisanim podacima - Poruke, Slike, Video

Praćenje tajnih poruka > aplikacije za upoznavanje Tinder, Badoo, Grindr

Uživo snimanje okruženja kamere video i zvuk

SMS, MMS, Viber, Whatsapp, Telegram, Signal, VK, Discord poruke

Inteligentni monitoring snimanje aplikacija i uživo GPS lokacije

Zaštita dece na internetu web filter

Ukoliko ste roditelj ili poslodavac

Dužni ste da znate

Aplikacija za praćenje dece

Saznajte istinu, pratite sve aktivnosti na telefonu!

ŠPIJUNSKI SOFTVER

APLIKACIJA ZA PRAĆENJE DECE

Seguridad revolucionarni Spy softver za praćenje i prisluškivanje telefona Vam nudi 60+ funkcija za praćenje, više nego bilo koji drugi proizvod. Pristup izbrisanim podacima - Čak i ako target korisnik izbriše podatke (Poruke, Slike, Video) oni su već snimljeni i sačuvani na Vašem nalogu. Podrška za tajne i nestajuće poruke sa tajmerom u “1 na 1“ četovima.

Iskoristite mogućnosti naše aplikacije za praćenje i učinite svoju decu bezbednom na Internetu. Zaštitite Vaše dete od neželjenog sadržaja, osoba koje se lažno predstavljaju i internet predatora, koji ugrožavaju bezbednost dece.

Aplikacija za praćenje zaposlenih Seguridad

PRAĆENJE ČET APLIKACIJA - PORUKE

SMS i MMS, Viber, Whatsapp, Facebook messenger, Instagram, Telegram, Signal, Snapchat, Skype, Google chat, VK, Discord, Twitch, Roblox, Zoom, Twitter, Threema, Reddit, Dejting aplikacije Tinder, Badoo, Grindr, Bumblea

SPY SOFTVER - LISTING POZIVA VOIP

Pregled svih odlaznih i dolaznih poziva regularni i VoIP Android aplikacije: Viber, Whatsapp, Facebook messenger, Instagram, Snapchat, itd. Tačan datum, trajanje i vreme poziva uz broj i sliku kontakta

PRAĆENJE GPS LOKACIJA TELEFONA

Visoka preciznost GPS i istorijat lokacija telefona, mogućnost instant lokacije na komandu. Roditeljski nadzor Geo-ograda obaveštenje o napuštanju zadatog reona. Pomoć u slučaju gubitka telefona

AUTOMATSKO SNIMANJE POZIVA (REGULARNI + VOIP)

Revolucionarna tehnologija automatskog snimanja poziva - Regularni pozivi + podrška za snimanje razgovora mnogih popularnih aplikacija: Viber, Whatsapp, Facebook messenger, Instagram, Telegram, Signal, Snapchat, Skype, VK

RODITELJSKA KONTROLA LIMITI KORIŠĆENJA TELEFONA I APLIKACIJA

Mogućnost blokade korišćenja telefona u zadato vreme naprimer od 22h do 8h ujutru. Limit za dnevno korišćenje zadatih aplikacija ili kategorija naprimer Viber 2 sata dnevno. Postavljanje aplikacija koje su uvek dozvoljene. Blokada kontakta i sajtova (Web filter)

UŽIVO SNIMANJE OKRUŽENJA KAMERE VIDEO I ZVUK

Uživo panel Vam omogućava snimanje na komandu okruženja kamere uz sliku i ton. Snimak možete preuzeti na Vaš računar ili telefon. Instant slikanje prednje ili zadnje kamere, snimanje ekrana target telefona. Paljenje i gašenje Wifi mreže i Hotspota

Spy softver Seguridad Beograd

Fokus na socijalne mreže i gejming

Aplikacija za praćenje dece

Deca danas sve manje koriste klasične načine komunikacije tipa SMS i Pozivi. Zato smo kroz naš Špijunski softver dali akcenat na socijalne mreže i popularne dečje aplikacije za četovanje i gejming (Twitch, Discord, Roblox). Naša aplikacija za roditeljski nadzor i prisluškivanje telefona Vam omogućava da vidite šta Vaša deca ne žele da dele. Uvek sveža podrška za najnovije verzije Androida.

Roditeljski nadzor aplikacija Seguridad doo Beograd

ŠPIJUNSKI SOFTVER ZA RODITELJSKI NADZOR I PRISLUŠKIVANJE TELEFONA

APLIKACIJA ZA PRAĆENJE DECE

Spijunski softver za roditeljski nadzor

Da li ste se ikada zapitali „Zašto moje dete provodi toliko vremena na svom mobilnom telefonu i koja je moja odgovornost kao roditelja?“

Današnja deca odrastaju u dobu savremenih tehnologija i nije tajna da često provedu i previše vremena za ekranom svog mobilnog telefona. Da li zaista znate šta nameravaju i s kim se tajno dopisuju? Stručna istraživanja pokazuju da je veća verovatnoća da će se deca susresti sa strancima sa interneta, da je 1 od 5 adolescenata dobio neželjenu seksualnu promociju na mreži i da je više od 50% bilo maltretirano ili su i sami bili sajber nasilnici. Kao roditelji, naš je posao da zaštitimo svoju decu i da se pobrinemo da ona donose odgovorne odluke. Naša Spy aplikacija za prisluškivanje telefona i roditeljski nadzor beleži sve informacije koje šalje i prima uređaj Vašeg deteta i šalje ih na Vaš lični bezbedni onlajn portal, kome onda možete da pristupite sa svog računara ili mobilnog uređaja.

Aplikacija za praćenje dece - Zaštita dece na internetu Vam pruža mogućnost praćenja trenutne lokacije deteta i funkcija Geo Ograda gde možete podesiti obaveštenje kada dete napusti zadati region npr. škola. Postavite vremenska ograničenja korišćenja aplikacija i blokirajte zlonamerni kontakt - broj. Inteligentni monitoring i automatsko snimanje ekrana aplikacija, vremenska linija svih aktivnosti, zaštita od krađe slikanje lopova na pogrešnom Pinu, alarm u slučaju gubljenja telefona.


ŠPIJUNSKI SOFTVER ZA PRAĆENJE ZAPOSLENIH

KOLIKO SU PRODUKTIVNI VAŠI ZAPOSLENI?

Špijunski softver za praćenje zaposlenih omogućava preduzećima da razumeju tačno kako njihovo osoblje koristi svoje mobilne telefone, dajući im trenutne odgovore na stotine uobičajenih pitanja, koja većina organizacija postavlja svakodnevno. Spy softver pruža zaštitu od insajderskih pretnji omogućavajući Vam da razumete kako Vaši zaposleni koriste aplikacije proverom mrežnih paketa da biste identifikovali lažne aplikacije i sumnjivo ponašanje. Špijunski softver za praćenje zaposlenih Vam pruža mogućnost da saznate istinu kako i kada Vaši zaposleni koriste instant aplikacije za razmenu poruka, Email, GPS lokacije, poslovne aplikacije. Pomoć u otkrivanju i sprečavanju gubitka podataka i u slučajevima krađe intelektualne svojine.

  • Uočite probleme produktivnosti pre nego što postanu problematični
  • Uverite se da Vaši zaposleni ne krše politiku kompanije ili savezne propise
  • Otkrivanje zlonamerne ili nezakonite aktivnosti
  • Usklađenost sa propisima i revizija
  • Softver za praćenje zaposlenih GPS lokacije
  • Otkrivanje insajderskih pretnji
  • Dokazi za istrage zaposlenih
  • Poboljšanje odgovora na kršenje podataka
Spijunski softver za pracenje zaposlenih

SPY SOFTVER SEGURIDAD - PAKETI I PODRŠKA

Spy softver paketi se dele na PREMIUM PLUS i ULTRA. Razlikuju se po podršci za određene aplikacije, funkcije. ULTRA paket sadrži sve pogodnosti iz PREMIUM PLUS paketa + dodatne funkcije i podršku za snimanje poziva za popularne čet i dejting aplikacije. Paketi se dodatno dele po trajanju licence 3, 6 i 12 meseci. Svaku kupljenu licencu možete prebaciti na drugi telefon za vreme trajanja licence. Seguridad Beograd Tim Vam pruža kompletnu uslugu profesionalne instalacije na daljinu i na terenu 24h plus tehnička podrška za vreme trajanja licence. Za sve dodatne informacije vezano za tehnička pitanja i cene paketa možete nas kontaktirati putem telefona navedenih u članku ispod.

Odgovornost korisnika našeg Spy Softvera je da utvrdi i poštuje sve važeće zakone u svojoj zemlji u vezi sa korišćenjem Spy Softvera.

Ustanička 204a, Konjarnik, Beograd

PREMIUM PLUS

3, 6 i 12 MESECI

POZOVITE ZA CENE


Automatsko snimanje poziva i listing

Uživo snimanje okruženja kamere video i zvuk

GPS praćenje i istorijat lokacija

Pristup izbrisanim podacima

SMS i MMS, Viber, Whatsapp, Messenger, Instagram, Telegram, Signal, VK, Snapchat, Hike, Kik, Line, Skype, Google chat, WeChat, TikTok poruke, itd.

Roditeljska kontrola > limiti korišćenja telefona i aplikacija

Kontakti > Imenik

SD kartica pristup svim fajlovima

Istorijat pretrage na internetu

Zaštita od krađe > slikanje nakon pogrešnog PIN-a

Keylogger > Snimanje otkucanog teksta

Slike > Video > Audio (Galerija + IM)

Email > Gmail

Dejting aplikacije Tinder i Badoo poruke

Skrinšotovi (Prednja i Zadnja kamera)

Snimanje ekrana u zadano vreme

Instant Email upozorenja (Pozivi, SMS, Filteri)

Bezbedno logovanje i istorijat IP adresa

Preuzimanje komplet sadržaja na PC

Servis profesionalne instalacije

Rad u skrivenom režimu

Tehnička podrška

Zaštita od deinstalacije

ULTRA

3, 6 i 12 MESECI

POZOVITE ZA CENE


Automatsko snimanje VoIP poziva i listing

Roditeljski nadzor Web filter kategorije

Roditeljska kontrola (blokada i monitoring aplikacija)

Napredni keylogger > otkucani tekst + šifre

Viber tajne poruke

Facebook messenger tajne poruke

Telegram tajne poruke

Viber snimanje poziva

Whatsapp snimanje poziva

Facebook messenger snimanje poziva

Instagram snimanje poziva

Telegram snimanje poziva

Signal snimanje poziva

VK snimanje poziva

Skype snimanje poziva

Snapchat snimanje poziva

Twitch poruke

Roblox poruke

Discord poruke

Grindr poruke

Zoom poruke

Bumble poruke

LOVOO poruke

Ashley Madison poruke

Threema poruke

Twitter poruke

Wire poruke

Calculator Pro+ poruke

Seguridad Spy softver Beograd logo

Licencirana detektivska agencija za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije. Obratite nam se sa punim poverenjem.

Facebook Seguridad
Instagram Seguridad
Twitter Seguridad

Seguridad doo Beograd

Sva prava zadržana

SEGURIDAD DOO BEOGRAD

Radno vreme: 09:00 – 20:00

MB: 21116319

PIB: 109038777

Tekući račun: 205-264136-73 Komercijalna banka

dmca_protected Seguridad

Špijunski Softver Spy u Mobilnim Telefonima Špijuniranje Mobilnih Telefona Kako Pratiti Telefon Špijunski Softver Program Aplikacija za Mobilni Telefon Windows Kompjuter PC macOS MacBook Laptop Prisluškivanje Instaliranje Programa u Telefonu Praćenje Razgovora Vibera Iphone Poruka Android Brisanje Instaliranje Cena Cenovnik Licenca Kontakt Iskustva Beograd Novi Sad Niš Kragujevac Pančevo Zaječar Valjevo Leskovac Šabac Zrenjanin Subotica Kraljevo Novi Pazar Sombor Kruševac Užice Čačak Jagodina Priboj Prijepolje Srbija